LiteON LVD-2001

MINITEST: DivX-støtte på DVD-spillere kom for fullt i høst, og store produsenter som LiteON og Philips har kastet seg inn i kampen om DivX-entusiastene. Vi har sett nærmere på en spiller fra førstnevnte selskap.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er den fjerde DivX-kompatible DVD-spilleren vi har testet. Tidligere har vi sett nærmere på KiSS DP-450, Yamada DVX-6000 og Mecotek MPEG4 MK-X4000 (sistnevnte selges også under navnet NorthQ i Norge).

Smarte løsninger

LiteON LVD-2001 er blant de aller rimeligste DivX-kompatible DVD-spillerne på markedet. Det skulle man egentlig ikke tro, for både stabilitet og kvalitet er bedre enn på de foregående spillerne vi har testet. Listen over støttede formater er lang, og menysystemet er smakfullt. Progressive scan-støtte er heller ikke hverdagskost i denne prisklassen. Den kan for øvrig gjøre sonefri ved hjelp av fjernkontrollen.

Når du setter inn en brent CD eller DVD, skannes platen, og du bli møtt av en meny hvor du velger hva du vil vise; MPEG(4), MP3 eller JPG. Du kan med andre ord ha flere datatyper på samme plate, og spilleren sorterer disse automatisk. Og joda - du kan brenne 6-7 DivX-filmer eller 100 musikk-CDer i MP3-format på én DVD-plate - LVD-2001 leste samtlige av våre test-plater (både CDR, CDRW, DVD+ og DVD-) uten problemer.

Første gang du trykker på spoleknappen bruker spilleren rundt 15 sekunder på å "gjøre seg klar". Deretter går det kjappere. Ett trykk på spoleknappen under avspilling av DivX-film, betyr at du hopper frem ett minutt. Under avspilling av musikk hopper du frem 10 sekunder for hvert trykk på spoleknappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer