Litt for mye kvitring

Twitter er ikke det samme som din egen stue.

Litt for mye kvitring
Publisert
Sist oppdatert

Først var det Facebook, så ble det Twitter. De sosiale nettjenestene har tatt fullstendig av de siste årene, og begge de to nevnte tjenestene har millioner av brukere.

Men der det på Facebook er ganske vanlig å beskytte profilen sin mot at uvedkommende får lese den, er Twitter foreløpig langt mindre privat. Det fikk en amerikansk kvitrer med kallenavnet theconnor nylig erfare.

Les også: Tidenes ærligste jobbsøker

Kortfattet

Twitter er med sine 140 tegn per melding ikke så mye mer omfattende enn en SMS, men det theconnor skrev var mer enn nok:

"Cisco (stort, amerikansk datafirma. journ.anm.) har akkurat tilbudt meg jobb! Nå må jeg veie den fete lønna opp mot den daglige pendlingen til San Jose og at jeg kommer til å hate jobben."

Uheldigvis for theconnor er de fleste Twitter-meldingene søkbare. En Cisco-samarbeidspartner ved navn Tim Levad kom tilfeldigvis over kvitringa, og truet med å sladre til Cisco:

Det er sannsynligvis trygt å anta at de som tilbød theconnor den fete lønningsslippen har fått noe å tenke på, selv om den litt for snakkesalige Twitter-brukeren forsøker seg på en innfløkt forklaring av fadesen på denne hjemmesiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer