Litt for mye Photoshop, tro?

HUMOR: Lørdag, latter og lenker til mye rart.

Publisert
Sist oppdatert

Hver lørdag er morodag på DinSide data, der vi som regel finner frem et lite knippe morsomheter eller andre ting som får deg i godt humør.

For et par uker siden fortalte vi om Verdens beste bilspill, som gjorde suksess i de tusen hjem skal vi tro tilbakemeldingene, og forrige lørdag gav vi deg Deezer, som spiller nært sagt all musikk for deg - helt gratis.

Har du noe morsomt å tipse oss om? I så fall må du veldig gjerne sende en e-post til helgemoro@dinside.no.

Denne uka byr vi ganske enkelt på 10 godbiter vi snublet over sist uke. Klar, ferdig gå!

For mye Photoshop

Du ser det hver dag - glossy magasincovere i Narvesen-hyllene der den ene modellen er mer photoshoppet enn den andre. Nettstedet PhotoshopDisasters samler på tilfellene der Photoshop er brukt litt for mye, og har dette bildet og mange flere:

Litt for mye Photoshop, tro?


URL: http://photoshopdisasters.blogspot.com/

Hva om livet var som Facebook?

Fantastisk parodi på hvordan Facebooks venne-konsept ville ha sett ut i virkeligheten. Noe å tenke over, faktisk.


Møtenes mange fordeler

De fleste arbeidsplasser har flere av dem - de som alltid sitter i møte samme når du prøver å kontakte dem. Vel - muligens kan dette ha vært motivasjonsplakaten deres:

Litt for mye Photoshop, tro?


Hvordan er det mulig?

Et interessant synspunkt på hvorfor "papir" er med i "stein-saks-papir":

Litt for mye Photoshop, tro?


Twistori

Begynt å twitte ennå? Hvis ikke bør du sjekke ut vår store guide til Twitter. Det kommer stadig nye nettsteder som på en eller annen måte trekker ut data fra twittere verden over - Twistori presenterer dem på lekrest mulig måte, der du velger et verb og får en slags rulletekst med kvitringer som nevner dette verbet. Fascinerende å se på!

URL: http://twistori.com/

De beste kontorspøkene

Oddee.com har listet opp 10 morsomme kontorspøker, inkludert denne:

Litt for mye Photoshop, tro?


Resten finner du her: http://www.oddee.com/item_95415.aspx

Hva er din favorittvits?

Dette spørsmålet stilte det populære nettstedet listverse.com til sine lesere, og responsen lot ikke vente på seg, med nesten 900 kommentarer til artikkelen. Er du glad i vitser, er denne tråden definitivt verdt en gjennomlesning.

Hundrevis av fantastiske bilder

De er morsomme, kreative, småvulgære eller rett og slett dødsens vakre. Bildegalleriet til Incredimazing er definitivt noe å sjekke ut.

URL: http://incredimazing.com/

>> Les også: De beste bildesettene på Flickr

Sitar hero

Det ryktes om at skaperne av Guitar Hero har tenkt til å slippe oppfølgeren Sitar hero, til glede for mange i midtøsten, som du kan se på dette bildet.

Ukens nettspill: Typeracer

Litt for mye Photoshop, tro?


Rask til å skrive? I så fall må du teste ut Typeracer, der du ved å skrive fort også får bilen din til å kjøre fort. Tekstene du skal skrive er hentet fra kjente sanger, filmer eller Bibelen.

URL: http://play.typeracer.com/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer