LiveDrive - grenseløs lagring på nett

Dukker opp som en harddisk i Utforsker.

LiveDrive - grenseløs lagring på nett
Publisert
Sist oppdatert

Stedsuavhengig lagring er et hett tema for tiden, og vi har vært innom det ved flere anledninger i det siste. Det dreier seg altså om å lagre dataene dine andre steder enn på en lokal harddisk, minneplugg eller lignende, men et sted der du kan få tilgang til dem - uansett hvor du befinner deg og hvilken datamaskin eller dings du jobber på.

To av de mest populære gratis-løsningene er Windows Live Mesh og DropBox, som begge er gratis. Ulempen er at de begge har en øvre lagringsgrense på noen ganske få gigabytes, og det er ikke særlig mye i disse multimedietider.

Ingen lagringsgrense

LiveDrive, derimot, er totalt fri for den slags begrensninger. Den er samtidig kanskje den tjenesten som er enklest å bruke, all den tid at den bakes inn i Windows Utforsker med egen stasjonsbokstav.

Ja, du ser faktisk ikke forskjell på LiveDrive-stasjonen og en vanlig partisjon.

Den brukes da også på samme måte, og du kan lagre og åpne filer fra LiveDrive som fra hvilken som helst harddisk eller minneplugg.

Det går dessuten like kjapt som om du jobbet lokalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.