Logitech Harmony 300i

Nå er det så billig at det ikke er noe å lure på - eller?

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Problemet med alle apparatene i stua som tar seg av lyd og bilde, med fjernkontrollene spredd rundt under sofaputer, stuebord og andre steder - er velkjent. Produsentene tviholder på sin egen standard, slik at du helst skal kjøpe hele pakka fra en og samme leverandør, da får du gjerne en fjernkontroll som virker på flere apparater.

Men det er ikke nok.

Selv om vi har både TV og Blu-rayspiller fra samme produsent trenger vi likevel et par fjernkontroller i tillegg, siden vi har både PVR og mediespiller koblet til TV-en.

Det finnes forskjellige fjernkontroller som kan programmeres av brukeren, enten ved å taste inn koder, eller ved å "lære" ved å registrere de forskjellige signalene som sendes, ett og ett.

Logitech har valgt en helt annen løsning med sin Harmony-serie, som bruker en omfattende database av alle mulige og umulige apparater som ligger på Internett. Ved hjelp av en enkel programvare kobler du deg opp og plukker ut de apparatene du selv har fra enkle menyer, så velger du hva du vil gjøre (se på TV, spille DVD/Blu-ray, høre musikk etc.) så kobler du til Harmony-kontrollen og hele oppsettet lastes ned. Så er det bare å koble fra og begynne å bruke fjernkontrollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer