Logitech K480 - tastaturet som kan brukes med «alt»

Et billig og allsidig tastatur som ødelegges av en klumpete størrelse.

FOR DEN MED MANGE DINGSER: Logitech K480 kan være midt i blinken for deg som bytter mye mellom å skrive på PC-en, nettbrettet og mobilen. Foto: KIRSTI ØSTVANG
FOR DEN MED MANGE DINGSER: Logitech K480 kan være midt i blinken for deg som bytter mye mellom å skrive på PC-en, nettbrettet og mobilen. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noensinne tenkt at du skulle hatt et tastatur som kan brukes med både PC-en, nettbrettet og mobilen?

I så fall er Logitech K480 løsningen du er ute etter. Dessverre er det altfor stort og tungt til at vi tror noen kommer til å orke å bruke det.

SAMLESIDE:Tastatur

Universaltastatur

Da Logitech lanserte tastaturet i forbindelse med IFA-messen tidligere i høst, synes vi det virket ganske forlokkende. Sakset fra våre kolleger i ITavisen:

«Dette er det første tastaturet designet for å brukes med opp til tre enheter, uansett plattform.

Nå kan du skrive rapporten på PC-en, og med en enkel bryter (Easy-Switch), svare på meldingen på smartmobilen, eller svare på en tweet på nettbrettet.»

«Det universale tastaturet kan koble seg til tre forskjellige Bluetooth-enheter samtidig helt trådløst, uansett om du bruker Windows, Mac, Chrome OS, Android eller en iOS mobil- eller nettbrett», skrev Logitech i pressemeldingen.

Best egnet for skrivebordet

Påstanden holder absolutt vann, men størrelsen ødelegger. Det er to centimeter tykt, og veier 820 gram. Ikke veldig portabelt, og heller ikke spesielt ergonomisk sammenlignet med tastaturer vi ellers er vant med å bruke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer