Logitech lanserer stue-tastatur

Trådløst tastatur og fjernkontroll i ett.

LETTERE TV-TASTING: Tungvint å taste inn Netflix-passordet med fjernkontrollen? Logitech har en ny løsning for deg. Foto: LOGITECH
LETTERE TV-TASTING: Tungvint å taste inn Netflix-passordet med fjernkontrollen? Logitech har en ny løsning for deg. Foto: LOGITECH Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere av oss har tilgang på streamingtjenester som Netflix og YouTube, enten det er på smart-TV-en, en spillkonsoll eller annen multimedieløsning.

Men alle som har brukt dette har sikkert opplevd hvor tungvint det kan være å skrive inn tekst, for eksempel når man skal fylle inn brukernavn og passord eller gjøre et søk.

Den lille fjernkontrollen som følger med Apple TV er for eksempel enkel å bruke, men til tekstskriving kommer den til kort.

Logitechs nye Harmony Smart Keyboard er laget spesielt for å takle dette problemet.

Det kan brukes med en helt vanlig PC eller Mac, men er først og fremst ment som et tilbehør til underholdningssystemet ditt, skriver Mashable.

SAMLESIDE:

TastaturUniversalfjernkontroll

Smart Keyboard fungerer på sett og vis som et annet tastatur fra Logitech, Wireless Touch Keyboard K400. Men i tillegg til å være et vanlig, trådløst tastatur, kan Smart Keyboard også brukes som en universalfjernkontroll.

Akkurat som Logitech Harmony Ultimate.

Smart Keyboard har egne aktivitetsknapper, for eksempel en egen filmknapp, som vil automatisk svitsje over til alle de riktige innstillingene for når du vil se en film.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer