Logitech lanserer vaskbart tastatur

Kan fint skures under rennende vann.

Dette tastaturet tåler fint å bli skuret. Ikke er det dyrt heller. Foto: Logitech.
Dette tastaturet tåler fint å bli skuret. Ikke er det dyrt heller. Foto: Logitech. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PC-tastaturet kan være en bakteriebombe, og i enkelte miljøer må man ha spesialutstyr som tåler å bli renset og vasket for å unngå smittefare. Slikt utstyr er ofte kostbart, men nå kommer Logitech med et vaskbart tastatur som prismessig også bør appellere til forbrukere som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av hygiene.

Tips: Slik rengjør du du dippeduttene

Logitech Washable Keyboard K310 er navnet, og skal være spesielt lett å rengjøre, enten ved å skylle det under springen eller senke det i en kum med vann, både av hygieneårsaker, eller etter søl av kaffe, brus eller andre flytende elementer. Hullene på baksiden fungerer som drenering, og gjør at tastaturet tørker raskt og enkelt etter vask, ifølge en pressemelding fra selskapet. Tastene har lasertrykte etiketter, og er UV-belagt for å unngå at de falmer i vask. Tastaturet skal være testet for å tåle opptil 5 millioner tastetrykk, hevder Logitech.

Tastaturet fungerer i XP og nyere, og har 12 hurtigtaster for tilgang til Internett og vanlige mediefunksjoner. Det krever ikke noen installasjon av drivere eller programvare for å fungere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer