Logitech Mediaplay

Mus og fjernkontroll? Logitech kombinerer disse to med hell, men hva er det egentlig dingsen kan gjøre?

Logitech Mediaplay
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke akkurat noe nytt at mange benytter sine PCer til lagring av store mengder media, som bilder, filmer og musikk. Og mus er jo et redskap de aller fleste kjenner til. Så hvorfor ikke kombinere de to? Mediaplay-musen er utstyrt med smarte knapper for rask tilgang og avspilling av forskjellige typer medieinnhold.

Selve musen er optisk og trådløs, og mottakeren kobles til PCen via USB eller PS/2. Selve enheten som tar i mot signaler er en USB-plugg, og du kan også koble bare denne til en PC.

Musen er ergonomisk utformet, men for en gangs skyld bør den passe like bra til høyre- og venstrehendte. Den har en form som er litt lengre enn de fleste andre musene, og det krever også at du må strekke fingrene litt lenger enn det du er vant til. Som vanlig mus har den de funksjonene du forventer � et skrollehjul som også kan beveges til høyre og venstre for horisontal skolling, samt knapper som brukes til å bla frem og tilbake gjennom internettsider.

Men det er en god del flere knapper på denne musen, og disse brukes altså til avspilling av mediemateriale, og de fungerer også svært bra. Media-knappen, plassert rett nedenfor skrollehjulet, åpner et avspillingsprogram (du kan selv programmere musen til å åpne det programmet du vil, for eksempel Windows Media Player eller Real Player). I utgangspunktet er musen satt opp til å starte Logitechs egen løsning, som er et fullskjermsprogram med enkel navigasjon for musikk, video og bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer