Logitech Mini Boombox

Det trenger ikke å være vanskeligere enn dette.

Ja, så liten er den faktisk. Og selv om den langt i fra fyller en aula med musikk, så duger den helt fint til sitt bruk. Foto: Produktbilder Logitech
Ja, så liten er den faktisk. Og selv om den langt i fra fyller en aula med musikk, så duger den helt fint til sitt bruk. Foto: Produktbilder Logitech Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du på jakt etter en bitteliten trådløs Bluetooth-høyttaler for å få lyd av mobilen eller nettbrettet ditt?

Da kan Logitechs Mini Boombox til rundt 650 kroner være verdt en titt.

Førsteinntrykk

Vårt eksemplar var sort med røde sider, noe vi synes den kler godt. Vi merker selvsagt at den ikke har samme materialkvalitet som rålekre Geneva XS, men den er for det første større, og ikke minst langt dyrere.

Sortert etter pris faller det langt mer naturlig å sammenligne med Lingo Xtatic, og av de to synes vi Logitechen er klart å foretrekke utseendemessig. Målt etter størrelse er det også fristende å trekke fram den kule, men litt dyre Jawbone Jambox, som vi nesten ble forelsket i da vi testet den.

All betjening av Boomboxen skjer ved å berøre den trykkfølsomme toppen, som også lyser opp når du trykker på den.

Her kan du justere volum, og på vår iPhone kunne vi også skifte spor, eller spole direkte i låtene. Det skal også være mulig å bruke Boomboxen som en trådløs høyttaler når du prater i mobilen, praktisk hvis flere i rommet skal høre på samtalen.

På baksiden har du av/på-bryteren, USB-inngang for lading, samt en AUX-inngang for tilkopling av lydkilder. Det er imidlertid Bluetooth som er hele nøkkelen med dette produktet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer