Logitech Performance Mouse MX

Musen som virker på absolutt alle underlag.

Logitech Performance Mouse MX
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd siden PC-musen dukket opp på 80-tallet. I dag er den en selvfølge og en nødvendighet, det er praktisk talt ingen som ikke bruker mus.

Den har også blitt langt mer fleksibel og stabil i bruk, og langt mer presis. Microsoft og Logitech er de ledende produsentene, og de kappes om å gjøre musen enda bedre. De nyeste konkurransearenaene er hvor lite kritisk underlaget er for at musen skal fungere perfekt og fleksibilitet når det gjelder tilkobling.

Musematten får andre oppgaver?

Tidligere har vi vært avhengige av musematte, men med de nyeste musene er det ikke nødvendig. Om du sitter ved et skrivebord med bordflate av tre eller et eller annet belegg spiller ingen rolle. Musen sporer like bra enten du bruker musematte eller ikke.

Det eneste kan være lyden, at det skraper litt mer på bordflater som er litt ru enn på en musematte. Men er bordflaten glatt er det ikke noe problem.

Derfor kan du heller sette musematten under albuen i stedet, så blir arbeidsstillingen mer behagelig.

Logitech Performance Mouse MX

Denne musen er ergonomisk utformet, med en behagelig profil som både gir hvile til hånden og tommelen. Avstanden til de ekstra knappene er passe, de er ikke langt unna, men heller ikke i veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer