Logitech Pocket Digital 130

Den første utgaven av Pocket Digital hadde flere begrensninger. Den nye utgaven skal fjerne en del av disse, med større oppløsning, blitz og bedre lagringskapasitet.

Publisert

Lommekameraer er alltid et kompromiss mellom lommefaktoren og kamerafaktoren. Men teknikken utvikles hele tiden videre, slik at det etter hvert kan bli rimelig brukbare resultater.

130-modellen av Pocket Digital er et eksempel på dette, det er en ny modell med forbedringer på alle områder, og dessuten lavere pris enn forgjengeren.

Formatet er det samme, størrelsen er omtent som en liten bunke kredittkort. Men forsiden er nå nesten hel flat, mens "klumpen" i den enden linsen sitter er plassert på baksiden.

Men inne i kameraet har det også skjedd en del ting. Oppløsningen er nå på 1,3 megapiksler, derav "130", og det betyr bilder i størrelse 1280x1024 punkter. Det er også mulig å ta bilder i VGA-format - 640x480 punkter.

Kapasiteten er i overkant av 40 bilder med 1280x1024 oppløsning, velger du 640x480 blir det plass til omtrent 130.

At kameraet har fått blitz er kjærkomment, og øker bruksområdet dramatisk. Mangelen på blitz gjør at svært mange lommekameraer er bortimot ubrukelige i mange sammenhenger hvor det er moro å kunne ta bilder.

Men disse nye egenskapene har gjort at kameraet har blitt en god del tyngre, nå veier det hele 101 gram, det er en dobling i forhold til den forrige modellen. Vi er likevel godt innenfor grensen til at det føles som en belastning å ha det i lomma...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer