Logitech Pocket Digital

Det dukker stadig opp nye digitalkameraer i mikroklassen, og Logitech er på banen med lekre Pocket Digital. Kameraet har de samme målene som et vanlig kreditkort, riktig nok litt tykkere.

Publisert
Sist oppdatert

Takket være at mekanikk er byttet ut med elektronikk, er det langt enklere å lage små digitale kameraer enn filmbaserte. Teknologien er på den annen side fortsatt relativt dyr, noe som betyr at tusenlappene flyr fort dersom du ønsker en viss kvalitet på bildene dine. Til gjengjeld slipper du utgiftene til film, så på sikt vil du oppleve en viss utjevning i kostnadene.

Høy kulhetsfaktor

Det er selvsagt mye tøffere å stille opp på turen med et bittelite digitalkamera til 1.500 kroner enn å ha et filmbasert engangskamera til 99, selv om kvaliteten slett ikke blir bedre med digitalkameraet.

For det er helt på det rene at du foreløpig ikke får både i pose og sekk; de minste digitalkameraene kan sjelden vise til imponerende optiske kvaliteter. Men det skjer en rivende utvikling på dette punktet også, og vi følger utviklingen med argusøyne.

Lommerusk i børstet aluminium

Logitech Pocket Digital har allerede rukket å bli en sommerslager. Kameraet er nøyaktig like stort som et vanlig bankkort, og er en knapp cm tykt. Og vekten? 50 usle gram som knapt gjør seg merkbare i skjortelommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer