Logitech Pocket Video

Er det virkelig mulig å få noe særlig ut av et videokamera som er litt større enn en barbermaskin, og som bruker minnekort til å lagre videodata? Vi har testet Logitech Pocket Video 750.

Logitech Pocket Video
Publisert
Sist oppdatert

Å ta opp video på et kompakt kamera er ikke noe nytt, heller ikke at det bruker minnekort i stedet for båndkassett. Svært mange digitalkameraer kan jo ta opp snutter med video og lyd, som lagres på samme minnekortet som stillbildene. Noen nye DV-kameraer har også muligheten til å lagre videodata på minnekort i tillegg til på DV-kassetten. Men Logitech Pocket Video kameraet har altså opptak og lagring av video på minnekort som sin eneste funksjon, og det komprimerer bildene i MPEG4-format. Dette formatet gir både høy kapasitet og relativt bra kvalitet.

Selve kameraet er lite og lett, det passer fint i lomma, og er latterlig enkelt å betjene.

Søkeren er en liten LCD-skjerm som sitter på et lokk som vippes ut til siden. Dette minner om LCD-søkeren på DV-kameraer og stillbilde digitalkameraer, men her er selve LCD-skjermen ganske liten, den måler 29x21mm eller 35mm diagonalt.

Når lokket med skjermen vippes ut, kommer det fram knapper som styrer lysstyrke og lydvolum på avspilling, og høyttaleren sitter ved siden av knappene.

Betjeningen ellers foregår med knappene øverst på baksiden. Opptaksknappen sitter for seg selv, og har en rød prikk. Den kan man ikke ta feil av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer