Logitech S715i høyttaler

Den kan brukes med det meste, men mest for iPod/iPhone.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En portabel høyttaler til iPhone er kjekt å ha. At den går på oppladbare batterier er også praktisk, da blir bruksområdene flere. Med trådløs fjernkontroll blir det enda mer praktisk.

Et slikt anlegg kan brukes på hytta, på reiser, på stranda, som ekstra anlegg på barneværelse og i mange andre sammenhenger.

Men hva kan den brukes sammen med, og hvordan låter det?

Logitech S715i - egenskaper

Dette er en ganske spesiell, men tiltalende høyttaler, med et kabinett som strekker seg godt ut til hver side. Fasongen er ganske avrundet, men designet er først og fremst funksjonelt, en god ting.

Den har 8 høyttalerelementer: 4 stk 2-tommers basshøyttalere, 2 stk 3-tommers høyttalere med neodymmagneter til mellomtone og 2 stk halv-tommers diskanthøyttalere. Dette gir både god spredning og et fyldig lydbilde.

Støtten som gjør at den kan stå på bordet er også deksel for tilkoblingen til iPod/iPhone. Man vipper den bakover og gir den et ekstra trykk over en kneik, så sitter den stødig og godt.

Dokken til iPhone/iPod passer uten "innleggsåle" til alle nyere modeller. Men den fungerer ikke hvis du har et beskyttende deksel rundt, da rekker ikke kontakten helt inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer