Logitech Solar Keyboard Folio

Praktisk omslag med innebygd, lysdrevet tastatur.

Litt lys er alt som trengs for å drive dette tastaturet. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Litt lys er alt som trengs for å drive dette tastaturet. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle som skriver mye vet at ingenting foreløpig kan slå et ordentlig, fysisk tastatur. Og kobler man et tastatur til iPad-en, kan mange av oss klare oss helt fint uten en dedikert PC til formålet.

Praktisk

Logitech Solar Keyboard Folio er navnet på et omslag til iPad 2 og nyere, som inneholder et fysisk tastatur, samt en ramme til å holde fast nettbrettet. Det kommuniserer trådløst med iPaden via Bluetooth.

Slike finnes det mange av, men det som gjør dette tastaturet så spesielt, er at det lades av lysenergi. Det får energi fra all slags lyskilder, ikke bare sola, men også vanlig dagslys og lampelys.

– Varer i to år

Avhengig av hvor mye lys som er tilgjengelig kan det ta litt tid å få fulladet batteriet. Men når det er gjort, skal det holde lenge. Faktisk i hele to år, hvis du bruker tastaturet i snitt to timer pr dag, lover Logitech.

Selve tastaturet er litt mindre enn et fullstørrelsestastatur, men det fungerer helt fint til rask skriving, for eksempel ved hjelp av Touch-metoden. Det er fast og responsivt nok til at vi ikke kvier oss til en arbeidsdag med dette når PC-en ikke er tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer