Logitech Speaker Lapdesk N550

Smart pute for deg som liker å ha PC-en i fanget.

Foto: Logitech
Foto: Logitech Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PC-salget opplever fortsatt god vekst, og nesten alle maskinene som selges i de store elektronikkjedene er bærbare. Det har sine fordeler, men også ulemper. En konsekvens er at mange har PC-en i fanget, noe som i sjeldne tilfeller kan føre til høy temperatur og tilhørende hudplager. Dette er et lite men økende problem, spesielt blant yngre, da undersøkelser viser at disse oftere sitter med PC-en på fanget, spiller spill eller driver med aktiviteter som gjør at PC-en blir spesielt varm.

Mer vanlig er det imidlertid at PC-en får det verst, på grunn av overopphetning, noe som kan slå negativt ut på blant annet batterilevetid og støy. Ofte kan PC-ene bli tregere også, fordi maskinen automatisk skrur ned hastigheten for å unngå overoppheting.

Bruk mellomlegg

Hvis man absolutt vil ha PC-en på fanget bør man ha noe imellom, og her finnes flere kjøleløsninger, både passive og aktive. Aktive har som regel en innebygd vifte, eksempelvis Speaker Lapdesk N700, som vi har testet tidligere, mens passive består av materiale som holder temperaturen nede og samtidig gjør PC-en mer behagelig å ha i fanget. Slike får du kjøpt der de selger kontorutstyr, og prisene starter gjerne på godt under hundrelappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer