Logitech Speaker Lapdesk N700

En fryd for maskin, fang og øre?

Logitech Speaker Lapdesk N700
Publisert
Sist oppdatert

De er bærbare og i følge de som snakker engelsk er de også til å sitte med på fanget. Men det er ikke alltid helt greit å finne en god sittestilling med den bærbare på fanget.

De fleste bærbare blir også varme, og når du har den på fanget kan du risikere å blokkere for luftstrømmen inn til kjøleviftene. Da blir det ubehagelig etter hvert. Det samme gjelder hvis du bruker en pute under maskinen, det bør være muligheter for luftgjennomstrømming.

Les også: Så lenge skal batteriet i PC-en vare.

Behagelig?

`Vi har sett noen løsninger som består av en plate med mange åpninger og egne vifter som sørger for god lufting for PC-en. Men om de har vært gunstige for PC-en, har de ikke vært spesielt behagelig for brukeren.

Nå har Logitech laget en løsning som de kaller Lapdesk, som sørger for å gi både brukeren og maskinen komfort. I tillegg er det innebygde høyttalere. Dermed skal du kunne innta den stillingen som passer deg best og få den optimale bærbare opplevelsen både av lyd og bilde.

Hva inneholder den?

Lapdesken består av en plate som på undersiden gjør en bue ned mot knærne. Den er fast, men godt polstret på undersiden og trekket har åpen veving og gir god glidemotstand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer