Logitech Speaker Stand mot AV Stand

To rimelige dokkingstasjoner for iPad testet. Bare en er verdt pengene.

AV-Stand til venstre, Speaker Stand til høyre. Begge gjør nesten det samme, og prisen er lav. Men det er bare en vi ville ha kjøpt. Foto: Øyvind Paulsen
AV-Stand til venstre, Speaker Stand til høyre. Begge gjør nesten det samme, og prisen er lav. Men det er bare en vi ville ha kjøpt. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Logitech er gode på tilbehør, og har selvsagt kastet seg over Apples nettbrett med hud og hår. For deg med et Android-basert nettbrett er det helt sikkert irriterende, men trøsten får være at Android-versjoner er lovet på nyåret, så den som lever får se.

I dagens duell har vi derfor to dokkingstasjoner til iPad til dyst, og de har begge mye til felles:

Begge fungerer på iPad 1 og iPad 2, det følger med overganger til hvert produkt.Begge lader iPaden din mens den står på plass, og begge har høyttalere plassert i foten slik at du kan spille av musikk eller se på video uten å bruke hodetelefoner.Begge lar deg rotere skjermen, slik at du kan velge mellom vertikal eller horisontal visningLav pris: Speaker Stand koster 449, mens AV-Standen koster 699. Dette er anbefalte priser fra Logitech, så normalt er de enda rimeligere i butikk.Se bilder av duellantene her:

Men hvordan er de i praksis?

Speaker Stand: Vi forventer ikke høy materialkvalitet til denne prisen, og førsteinntrykket er overraskende bra. Når du tar på den, merker du likevel raskt at dette er hardplast, og spesielt betjeningsknappene på framsiden trekker ned kvalitetsinntrykket. På vårt testeksemplar var faktisk power-knappen låst fast i på-modus - slik at vi ikke fikk skrudd den av. Akkurat det regner vi ikke med er tilfellet på de produktene som er til salgs, men det bekrefter uansett inntrykket av at kvaliteten på komponentene ikke er på topp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer