Logitech Speaker System Z523

PC-høyttalere blir stadig bedre og billigere. Disse kan trygt anbefales.

Logitech Speaker System Z523
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss bruker datamaskinen som en underholdningssentral. Med store bredskjermer, godt bilde og ikke minst god lyd, er det slett ikke noe problem å nyte favorittfilmen eller favorittmusikken på PC-en.

Og utstyret som gir en god opplevelse blir stadig billigere og bedre. Logitech er blant produsentene som har satset stort på lyd- og høyttalerutstyr til PC-en i mange år, og vi har tidligere testet flere løsninger, mye har vært bra.

Logitech Cinéma: Høyttalere via USBTre rimelige PC-høyttalersett

Optimalisert for skrivebordet

Nylig lanserte selskapet flere nye 2.1-høyttalere (to satellitter + en subwoofer/basshøyttaler). Slike sett er ideelle for skrivebordet, siden basshøyttaleren står på gulvet og bare to relativt små satellitter plasseres ved siden av skjermen.

Modellen Z523 (40 watt RMS) fant vi spesielt interessant, siden satellittene har høyttalere både foran og bak. Hvis høyttalerne for eksempel står på et bord, betyr det ingenting hvilken side man befinner seg på, lydopplevelsen vil bli den samme. Og om du har plassert PC-pulten inntil en vegg veggen kun fungere som en reflektor for høyttalerne på baksiden, og i vårt tilfelle synes vi bare det gav en ekstra dimensjon til lydbildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer