Logitech Tablet Keyboard testet

Tastatur og enkelt stativ for deg som vil skrive langt og mye på iPad.

Lyst på tastatur til iPaden din?  Foto: Produktbilde Logitech
Lyst på tastatur til iPaden din? Foto: Produktbilde Logitech Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som skriver langt eller mye blir det fort slitsomt å taste rett på skjermen, og siden iPaden fortsatt mangler USB-inngang er det tastaturer med Bluetooth som gjelder.

Logitechs nye tablet keyboard er et slikt alternativ, og har i dag en veiledende pris på 549 kroner. Med på kjøpet får du da det trådløse tastaturet, samt en plastbeskyttelse som også gjør jobben som stativ for iPaden. Stativet passer forøvrig både til iPad 1 og 2, og vil nok også gjøre jobben på alle andre nettbrett med Bluetooth.

Førsteinntrykk

Som nevnt ligger tastaturet i et plastdeksel, og dette fungerer også som stativ etter at du har brettet det ut. Når du er ferdig står en blå kant ut og holder iPaden på plass. Denne kan også justeres i to lengder om du vil endre vinkelen på iPaden, og det hele fungerer enkelt og greit i praksis.Synkroniseringen mellom tastaturet og iPaden var superenkel: Øverst i hjørnet på tastaturet er av/på-bryteren, og etter å ha aktivert Bluetooth på iPaden kom tastaturet umiddelbart opp. Så taster du inn en 4-sifret kode på tastaturet, trykker enter, og du er i gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer