Logitech UE Air Speaker

Som skapt for deg med iPod, iPhone og iPad.

Med en iPad, iPhone eller iPad paret med Logitech UE Air Speaker, har du et komplett stereoanlegg anno 2012. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Med en iPad, iPhone eller iPad paret med Logitech UE Air Speaker, har du et komplett stereoanlegg anno 2012. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mer enn et kvart århundre siden troppet en fjortisutgave av artikkelforfatteren forventningsfull opp i Aktuell-butikken i Åsane. Med meg hadde jeg en konvolutt med fire tusenlapper fra konfirmasjonspengene.

Endelig var dagen kommet da jeg skulle kjøpe mitt eget stereoanlegg, og valget hadde allerede falt på et Samsung-anlegg med platespiller, analog radiotuner og kassettspiller. I møbel med hjul, naturligvis.

Prisen var 3990 kroner, og det var billig den gang. Men du verden så mye glede jeg hadde av det anlegget, spesielt da jeg året etter supplerte med en Benytone CD-spiller, og kjøpte min første CD med John Cougar Mellencamp. Sukk.

Utrolig utvikling

At vi 25 år senere kan sitte en gjeng i stuen med hver vår smartmobil, velge mellom millioner av plater uten å løfte på ræven, og sende lyden trådløst gjennom rommet til høyttalerne, er ganske fantastisk, og nesten på høyde med de villeste fantasiene i stilbesvarelsen fra barneskolen: Slik lever vi i år 2020.

Vi snakker denne gangen om AirPlay-teknologi fra Apple, og om iPader, iPhoner og iPoder. Og om Logitech UE Air Speaker, som er en helt ny høyttalerdokk for disse enhetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer