Logitech UE Megaboom i butikk

Det tok to måneder, men nå er Logitechs Bluetooth-høyttaler tilgjengelig.

SOLID ANBEFALING: Logitech UE Megaboom fikk full pott på terningen da vi testet den tidligere i år, men er først i disse dager blitt tilgjengelig i butikk. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
SOLID ANBEFALING: Logitech UE Megaboom fikk full pott på terningen da vi testet den tidligere i år, men er først i disse dager blitt tilgjengelig i butikk. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

5. januar i år lanserte Logitech sin nye toppmodell hva gjelder trådløse høyttalere; UE Megaboom.

Som ett av verdens første medier publiserte vi testen samme dag som lanseringen, og høyttaleren fikk full pott på Dinsides terning og en solid anbefaling fra vår side.

LES TESTEN: Logitech UE Megaboom

Endelig i butikk

Men det skulle ta et par måneder før høyttaleren var å få kjøpt her til lands, og vi har fått mang en epost fra lesere som etterlyser produktet.

Nå er produktet på plass i flere butikker, blant annet hos Elkjøp, Lefdal, Proshop og Komplett.

Men prisen har gått opp med 500 kroner...

Alle har foreløpig lagt seg på en pris på 2.995 kroner. Det er høyere enn de 2499,- vi fikk oppgitt som veiledende utsalgspris da vi fikk produktet til test, men når dollarkursen har steget 15% bare siden nyttår har vi nok forklaringen der.

Her er vår konklusjon fra testen:

Det er mye å like med Logitech UE Megaboom; oppfølgeren til vår testvinner fra i sommer; UE Boom. Megaboom er større, og dermed blir det også mer lyd – både i form av bass og volum. Allikevel er den ikke like tung som mange av sine konkurrenter, med en vekt på snaue 900 gram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer