Logitech UE Roll

Vanntett Bluetooth-høyttaler som kan festes både her og der.

SNEDIG: Med en stropp festet i bunnen kan UE Roll enten ligge støtt, som her, eller festes til helt andre ting. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
SNEDIG: Med en stropp festet i bunnen kan UE Roll enten ligge støtt, som her, eller festes til helt andre ting. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere vært svært begeistrede for Logitechs Ultimate Eears-serie. I fjor sommer kåret vi UE Boom til best i test blant en håndfull Bluetooth-høyttalere, og rett over nyttår i år trillet vi nok en sekser til storebror UE Megaboom.

Nå har Logitech utvidet UE-familien med nok en høyttaler, men denne gangen er det ikke snakk om en sylinderformet sak.

UE Roll ser snarere ut som en diskos og har dermed et design ganske langt utenfor normalen. Spesielt siden den også har en stropp på baksiden som gjør at den kan festes både her og der.

Plasseringsvennlig og vanntett

UE Roll kan du plassere på flere måter. Når stroppen ikke er løsnet fra høyttaleren, fungerer den som støtteben på undersiden, slik at høyttaleren ligger flatt på bordet. Som med de øvrige høyttalerne i UE-serien har også Roll et såkalt 360-gradersdesign, som i praksis betyr at lyden høres lik ut uansett hvilken side du står på når høyttaleren ligger på bordet.

Stroppen gjør imidlertid at høyttaleren kan plasseres på mer kreative måter.

Eksempelvis kan du løsne stroppen og henge høyttaleren opp på en krok eller spiker på veggen, eller du kan tre den rundt en stolpe, rundt buksebeltet, i en stropp på ryggsekken eller lignende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer