Logitech Ultrathin Keyboard mini

Trenger iPad minien din bedre tastatur?

ALT-I-TO: Logitechs mini-tastatur for iPad mini er lite. Det er både en fordel og en liten ulempe. Foto: Øivind Idsø
ALT-I-TO: Logitechs mini-tastatur for iPad mini er lite. Det er både en fordel og en liten ulempe. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etterhvert som de berøringsfølsomme skjermene har overtatt hverdagen gjennom mobiltelefoner og nettbrett, og dessuten gjør sitt inntog også på bærbare PC-er, er det flere av oss som hver dag skriver overraskende store mengder tekst ved å tappe på en glassplate.

Glassplater har to vesentlige svakheter sammenliknet med et tradisjonelt tastatur: De gir så å si ingen tilbakemelding når du "trykker" ned en tast, og de skiller ikke fysisk mellom de ulike tastene. Har du nylig kjøpt deg iPad mini har du sannsynligvis funnet ut dette, og det er her Logitechs eksterne nettbrett-tastatur skal trå til som en reddende engel.

Det er langt fra første gang Logitech gir ut et slikt støtte-tastatur, men det er første gang de gir ut tastatur for iPad mini. Minien er, som de fleste vet, betydelig mindre enn den vanlige iPaden, noe som naturlig nok byr på visse naturlige plassbegrensninger når Logitech skal tegne ut tastaturet sitt.

Men er det så trangt at det blir for trangt?

LES OGSÅ: Vi har testet iPad mini!

Det praktiske først

Utseendet på Logitechs mini-tastatur er det lite å si på. Det tar lite plass, og det imiterer aluminiumsbaksiden på iPad slik at alt ser riktig ut hvis du ønsker å bruke tastaturet som cover for iPad mini mens den ikke er i bruk. Ettersom tastaturet også er tynt, blir ikke minien mye tykkere mens det hviler på toppen av enheten. Micro-USB-kabel følger også med, den brukes til å lade batteriet. Logitech oppgir en batteritid på tre måneder med to timers bruk per dag, noe som rask matematikk konverterer til cirka én måneds bruk hvis du bruker tastaturet seks timer per dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer