Logitech Washable Keyboard K310

Vi måtte bare sjekke om påstandene holder... vann.

Dette tastaturet tåler både såpe og vann. Videoen i denne saken beviser det. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Dette tastaturet tåler både såpe og vann. Videoen i denne saken beviser det. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PC-tastaturet kan være en bakteriebombe, og i enkelte miljøer må man ha spesialutstyr som tåler å bli renset og vasket for å unngå smittefare.

Slikt utstyr er ofte kostbart, men nå er Logitech på markedet med et vaskbart tastatur som prismessig også bør appellere til forbrukere. I hvert fall de som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av hygiene.

Tips: Slik rengjør du du dippeduttene

Logitech Washable Keyboard K310 er navnet, og skal ifølge Logitech være spesielt lett å rengjøre. Dette kan enten gjøres ved å skylle det under springen, eller senke det i en kum med vann, praktisk om du er redd for bakteriefloraen, eller har sølt kaffe, brus eller andre flytende elementer.

- Institusjonelt

Selve tastatur har fellesnordisk layout og ser litt annerledes ut enn hva vi er vant til; tastaturet er sort og tastene hvite - og helt separate fra hverandre. Vi antar at de er hvite for å kunne se om de er rene eller møkkete, og separate for at det skal være enkelt å rengjøre mellom dem.

Det er uansett behagelig i bruk, og med unntak av litt høyfrekvent lyd av mellomromstasten, er det absolutt stille under bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer