Logitech webkamera for bærbare

Et webkamera tilhører kanskje ikke det helt nødvendige PC-utstyret, men det er faktisk moro og dessuten praktisk for mange.

Logitech webkamera for bærbare
Publisert
Sist oppdatert

Logitech har mange webkameraer på samvittigheten, vi har testet flere av dem tidligere. Det som er spesielt med denne utgaven er at den er laget for å plasseres på toppen av skjermen på en bærbar PC.

Selve kameraet er lite og lett, og har en beskyttelse for linsen som felles ut og fungerer som en del av støtten. De to bena trekkes frem, og kameraet plasseres på skjermen. Vinkelen er lett å stille inn, slik at du fanger inn et greit utsnitt av brukeren. Dette er den eneste måten å plassere kameraet på, det er ingen gjenger for stativ eller fot.

Installasjon

Vi innstallerte først programvare og drivere fra CD. Etter omstart plugget vi inn USB-kabelen og etter en liten stund var kameraet og den innebygde mikrofoen installert.

Men det følger med en CD med programvare, som består av en suite programmer som lar deg lage album av video eller stillbilder, sette opp en bevegelsesfølsom alarm som aktiverer avspilling en lydfil, eller publiserer bildestrømmen fra kameraet på web. Til det siste brukes et eget nettsted, Spot Life, som du knytter deg opp mot. For å fortsette å bruke dette nettstedet etter en gratis prøveperiode, må det betales.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer