Logitech WingMan Extreme

Denne gamepaden ser akkurat ut som den billigere varianten WingMan Gamepad. Men det er én stor forskjell mellom dem, og den gjør WingMan Extreme til en vinner.

Publisert

Ved første øyekast kan hvem som helst tro at WingMan Gamepad og WingMan Gamepad Extreme er akkurat det samme produktet med forskjellige farger. Men skinnet kan bedra.

Extreme-versjonen ser uansett bedre ut enn forgjengeren – den er mørkere og knappene er laget av gjennomsiktig blå plast. Ellers er utformingen og knappeoppsettet helt identisk. Men etter nærmere undersøkelse, vil du oppdage en liten forskjell – select-knappen er blitt erstattet med en knapp det står sensor på. Hva betyr det?

WingMan Extreme har en innretning som skjønner hvordan gamepaden er plassert. Dette betyr at i stedet for å bruke d-paden for å kontrollere romskipet eller bilen, beveger du på selve gamepaden i løse luften. Inne i gamepaden er det vekter som registrerer hva du gjør. Dette konseptet har blitt brukt før, blant annet av Microsoft i deres Freestyle Pro, og vi syntes at unødvendig-gadget-faktoren var ganske høy akkurat her. Men til vår store overraskelse fungerer det faktisk.

Joystick eller gamepad?

Hensikten med denne teknologien er å tilby gamepad-brukere den samme graden av presisjonkontroll som en joystick gir. Derfor passer det ganske bra til fly- og bilspill. Det å holde en gamepad med begge hendene og flytte på den i løse luften blir aldri like nøyaktig som en god joystick eller ratt, men det er nok det nest beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer