Logitech Wingman

Logitech er en velkjent produsent av tilleggsutstyr til PC, og de har hatt stor suksess med sine spillkontrollere. Her er testen av deres relativt enkle gamepad, WingMan.

Publisert

I denne testen har vi sett på to gamepads fra Logitech, som egentlig er svært like både i design og praktisk bruk. De to modellene heter WingMan Gamepad og WingMan Gamepad Extreme.

WingMan Gamepad er blå med røde knapper, og har en ganske tiltalende fysisk utforming. Fargevalget er likevel ganske stygt, synes vi. Men smak er som kjent et vanskelig tema å diskutere. Knappefordelingen er ganske vanlig, med en d-pad til venstre, seks funksjonsknapper til høyre, to funksjonsknapper foran, en select-knapp og en start-knapp nederst til høyre og en shift-knapp som dobler funksjonaliteten i midten.

Gamepaden har ingen USB-tilkobling, men må kobles til en gameport på lydkortet. Du kan koble to gamepads sammen for flerspiller-moro.

Bra programvare

Det følger med svært bra programvare, men vi anbefaler likevel at du laster ned siste versjon fra hjemmesiden til Logitech. Programvaren inneholder profiler for et imponerende utvalg spill. Dette betyr at du slipper å programmere og sette opp knappene spillene, og det eneste du behøver å gjøre er å finne spillet i listen. Programmet gjør resten av jobben for deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer