Logitech Wireless All-in-One-Keyboard TK820

Med innebygd, gigantisk pekeplate.

Tastatur med integrert pekeplate gir stasjonære PC-brukere utvidet funksjonalitet i Windows. TK820 er et godt eksempel på det. Tastaturet fungerer også meget bra sammen med mediesenteret i stua. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Tastatur med integrert pekeplate gir stasjonære PC-brukere utvidet funksjonalitet i Windows. TK820 er et godt eksempel på det. Tastaturet fungerer også meget bra sammen med mediesenteret i stua. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Windows 8 er optimalistert for berøringsskjermer, men en multiberøringsfølsom pekeplate kan være en god erstatning for deg som ikke har det. Mange bærbare PC-er har store pekeplater som kan skille mellom forskjellige berøringsmønstre, enten det er med én, to eller tre fingre.

Bruker du stasjonær PC eller eksternt tastatur og mus, er du utestengt fra mange av disse mulighetene. Det er derfor produkter som Logitech TK820 dukker opp, og etter noen dagers bruk må vi si at vi virkelig liker løsningen.

Sjekk også denne musen med innebygd pekeplate!

Integrert pekeplate

Dette er nemlig et trådløst tastatur med innebygd, meget stor pekeplate til høyre. Den er vesentlig større enn selv de største du finner på bærbare PC-er, og kan registrere inntil tre samtidige fingerberøringer. Bruker du to fingre kan du skrolle vertikalt og horisontalt, Bruker du tre fingre kan du for eksempel sveipe fram og tilbake mellom apper eller nettsider.

Med to fingre kan du bruke knipebevegelser for å krympe og forstørre bilder og nettsider, akkurat på samme måte som du er vant til på smartmobiler og nettbrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer