Logitech Z Cinéma

Disse høyttalerne er laget for å spille høyt. Fjernkontroll til å styre Windows Media Center følger med i prisen.

Publisert
Sist oppdatert

PC-høyttalere blir stadig mer sofistikerte, og det gjøres stadig små fremskritt som forbedrer lydopplevelsen. Og takket være stadig større skjermer på pulten, fokuserer høyttaler-produsentene oftere og oftere på at du skal få en opplevelse av å være på kino - også lydmessig.

Surround-effekt

Logitech Z Cinéma er nettopp et eksempel på slik tankegang. Settet består av en sub på 110W RMS og to satellitt-høyttalere med både mellomtone og diskant, men takket være teknologi fra SRS Labs (Trusurround HD) skal man i følge reklamen få en følelse av å være omringet av høyttalere - noe som skal gi en langt bedre surround-lignende lydopplevelse når du skal nyte favorittfilmen din - på PCen.

Flere spesifikasjoner

Og for å gjøre det klart med en gang: Disse høyttalerne har vært i handelen en god stund allerede, men har av forskjellige årsaker ikke havnet på DinSides testbenk før nå. De er imidlertid fortsatt like høyaktuelle som da de ble lansert i fjor.

Fungerer uavhengig av lydkortet

Cinéma-høyttalerne er heldigitale. Det betyr at du ikke trenger lydkort på PCen for å bruke dem; alt du trenger er en ledig USB-port. I utgangspunktet er det en meget god idé, for veldig mange, spesielt billige PCer, har lydkort av begrenset kvalitet, som igjen påvirker lydbildet negativt. Her foregår all signalprosessering i sub'en, slik at lydkvaliteten blir ivaretatt enten du bruker en billig bærbar eller en studio-PC fra øverste hylle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer