Logitech Z600 Bluetooth-høyttalere

Lekre høyttalere til PC, mobil og nettbrett.

Logitech Z600 er ypperlig når du vil dele mobilmusikken din med kompisene, eller som PC-høyttalere. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Logitech Z600 er ypperlig når du vil dele mobilmusikken din med kompisene, eller som PC-høyttalere. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiden da vi koblet mobiler og MP3-spillere til stereoen med kabel eller via dokk er snart et tilbakelagt stadium. I 2014 dreier det mest seg om å være trådløse også når det gjelder lyd, og da er det først og fremst to kommunikasjonsteknikker som gjelder: Bluetooth 4.0 og AirPlay.

Siden sistnevnte er forbeholdt Apple-produkter, er det først og fremst Bluetooth 4.0 som er aktuelt for alle andre, og Apple-brukere er heller ikke utelukket i dette selskapet.

Pent og pyntelig

Logitech Z600 er et par stereohøyttalere for skrivebordet, gjerne plassert på hver side av PC-skjermen, men siden de er trådløse kan de egentlig settes hvor du vil - bare du holder deg innenfor 10 meter fra PC-en eller enheten du har koblet til.

Høyttalerne er utstyrt med et diskant/mellomtone-element samt basshøyttaler i bunn, som skal sørge for dybde i lydbildet.

Enkelt å koble opp

Tilkobling er dessuten særdeles enkelt, aller enklest hvis du har en PC. Den behøver nemlig ikke ha ennebygd støtte for Bluetooth 4.0, du bare kobler til den medfølgende USB-senderen, skrur på høyttalerne og starter avspillingen. Like enkelt som med kabel, med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer