LogMeIn - nå også for Mac

Fjernstyringsverktøyet LogMeIn er nå (endelig) tilgjengelig også for Mac-brukere.

Publisert
Sist oppdatert

Det å fjernstyre en datamaskin fra en annen kan både være veldig enkelt og veldig vanskelig, alt ettersom - og applikasjonen LogMeIn Free har nettopp vært en av de tingene som skal gjøre det enkelt.

LogMeIn - nå også for Mac


Vi har skrevet om LogMeIn fra før, og her kan du lese mer om tjenesten, men vil du heller ha kortversjonen er altså dette et fjernstyringsverktøy som kun krever en nettleser på maskinen du vil styre fra.

Fordi den bruker nettleseren takler den også de fleste brannmurer, både lokalt og hjemme hos deg selv, slik at du faktisk kan sitte på jobben eller en intenettkafe og ha full kontroll over datamaskinen hjemme - perfekt for de gangene du har glemt den viktige fila
Det eneste er at en rekke Mac-brukere kanskje har irritert seg over at kun Windows-maskiner har latt seg fjernstyre. Vel, inntil nå i det minste.

LogMeIn for Mac er nemlig akkurat blitt tilgjengelig, noe som betyr at du nå kan fjernstyre din kjære Apple-PC dersom du skulle ha behovet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer