Longhorn Transformation Pack 4.0

Microsofts kommende operativsystem er ute i første betaversjon. Men hvis du ikke er blant de utvalgte som har fått en prøveversjon, kan du få en smakebit likevel.

Longhorn Transformation Pack 4.0
Publisert
Sist oppdatert

Det er nettstedet TechConnect som har lagt ut gratisprogrammet som transformerer Windows XP til noe i nærheten av Longhorn - i hvert fall utseendemessig. Etter å ha installert programmet kan du velge mellom flere nye forskjellige alternative (og smakfulle)Windows-skins.

Men programmet gjør mer enn å introdusere nye bakgrunner, skrifter og farger. Den installerer også en variant av den mye omtalte SideBar-applikasjonen i Longhorn, som blant annet gir deg en klokke, slideshow og hurtiglenker til høyre på skrivebordet.

Du kan også velge å erstatte oppstarts- , avslutnings- og påloggingsskjermbildene i Windows til Longhorn-varianter - og dermed er det lite igjen som vitner om at du egentlig kjører Windows XP.

Her kan du se skjermbilder fra betautgaven av Microsoft Longhorn, som er ventet først i 2005.

For den som liker å eksperimentere

Vi installerte Longhorn Transformation Pack 4.0 på en PC med norsk versjon av Windows XP. Det førte til at en del menyer og dialoger fremstod i engelsk språkdrakt i etterkant. Ut over dette opplevde vi ingen komplikasjoner med programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer