Longhorn Transformation Pack 4.0

Microsofts kommende operativsystem er ute i første betaversjon. Men hvis du ikke er blant de utvalgte som har fått en prøveversjon, kan du få en smakebit likevel.

Longhorn Transformation Pack 4.0
Publisert
Sist oppdatert

Det er nettstedet TechConnect som har lagt ut gratisprogrammet som transformerer Windows XP til noe i nærheten av Longhorn - i hvert fall utseendemessig. Etter å ha installert programmet kan du velge mellom flere nye forskjellige alternative (og smakfulle)Windows-skins.

Men programmet gjør mer enn å introdusere nye bakgrunner, skrifter og farger. Den installerer også en variant av den mye omtalte SideBar-applikasjonen i Longhorn, som blant annet gir deg en klokke, slideshow og hurtiglenker til høyre på skrivebordet.

Slik så skrivebordet ut før installasjonen...
Slik så skrivebordet ut før installasjonen... Vis mer
...og slik så skrivebordet ut etter installasjonen.
...og slik så skrivebordet ut etter installasjonen. Vis mer
Menylinjer og farger forandres også i programmene, som her - Internet Explorer.
Menylinjer og farger forandres også i programmene, som her - Internet Explorer. Vis merDu kan også velge å erstatte oppstarts- , avslutnings- og påloggingsskjermbildene i Windows til Longhorn-varianter - og dermed er det lite igjen som vitner om at du egentlig kjører Windows XP.

Her kan du se skjermbilder fra betautgaven av Microsoft Longhorn, som er ventet først i 2005.

For den som liker å eksperimentere


Vi installerte Longhorn Transformation Pack 4.0 på en PC med norsk versjon av Windows XP. Det førte til at en del menyer og dialoger fremstod i engelsk språkdrakt i etterkant. Ut over dette opplevde vi ingen komplikasjoner med programmet.

Vi kjørte deretter en systemgjenoppretting (Start - Tilbehør - Systemverktøy - Systemgjenoppretting), og alt var tilbake slik det var før vi installerte Longhorn Transformation Pack 4.0.

Det er uansett viktig å være klar over at programmet erstatter enkelte systemfiler, og det finnes ingen garanti for at det vil gå like smertefritt dersom du prøver å installere Longhorn Transformation Pack 4.0 på PCen din.

Mer informasjon samt lenke til nedlasting (20 MB fil), finner du på denne siden.

Se Longhorm-skjermbildene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer