Looxcie - videokameraet du fester på øret

Filmer kontinuerlig, men lagrer bare når du trykker.

Looxcie - videokameraet du fester på øret
Publisert
Sist oppdatert

En gang i blant har du behov for raskt å kunne filme noe som skjer, men de fleste videokameraer, kompaktkameraer og mobiltelefoner bruker som regel en god del sekunder før de er klare til dyst, og da kan det være at det er for seint.

Looxcie prøver å adressere nettopp dette problemet. Deres videokamera fester du rundt øret, slik at kameraet praktisk talt "ser" det du ser til en hver tid.

Det fiffige er at kameraet filmer kontinuerlig, og når du trykker på knappen på kameraet, lagres de siste 30 sekundene på enheten. Dette kan du så overføre direkte til telefonen din (foreløpig er kun Android støttet, men skaperne lover at det også vil komme applikasjoner til iPhone og Blackberry) for deretter å poste på YouTube, Facebook, sende på epost eller hva du måtte ønske. Faktisk kan du også holde en knapp på kameraet nede i tre sekunder for å dele filmen direkte på YouTube e.l.

Naturligvis lar enheten seg også koble til en USB-port, slik at du kan overføre videoklippene til PC-en på et senere tidspunkt.

Fire timers batterilevetid

Visse begrensninger må du imidlertid finne deg i. Batteriet varer nemlig ikke all verden, og kameraet må lades etter fire timer med filming (uavhengig av hvor mye du tar vare på). Du kan lagre inntil 5 timer med film på enheten, der de eldste klippene automatisk slettes når du legger til nye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer