LOTR: Kampen om Midgard

Har du noen gang drømt om å delta i de fantastiske Ringenes Herre-kampene? Nå har du sjansen, takket være dette relativt enkle, men likevel flotte strategispillet.

Publisert
Sist oppdatert

Ingen vinter uten en dose Ringenes Herre? Mens den nye, fem timer lengre ekstrautgaven av den siste filmen i serien markedsføres på TV, slipper Electronic Arts flere spill basert på serien. Nylig fikk vi rollespillet The Third Age, og nå er turen kommet til sanntids-strategi. Og det viser seg at Kampen om Midgard (eller Battle for Middle Earth) er kanskje det beste Ringenes Herre-baserte spillet hittil.

Tilsynelatende er dette bare et helt vanlig strategispill, men Kampen om Midgard har faktisk en del muligheter som skiller spillet fra andre titler i sjangeren. Det store salgspunktet er selvfølgelig muligheten til å gjenskape de fantastisk storslåtte kampene fra filmene, og være en del av historien. Og til og med påvirke denne - i spillet redder du for eksempel helter som dør i filmene/bøkene, og med dette blir jo utfallet litt forskjellig.

Det interessante er at du faktisk kan spille som to sider - den snille og den slemme. Det er fire tilgjengelige fraksjoner, med sine klare styrker og svakheter. Du kan styre armeene til Gondor og Rohan, samt Jarnagard og Mordor. Alle disse har sine unike enheter og bygninger, og visse fordeler og ulemper i kampene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer