Lotus lanserer ny arbeidsplass

QuickPlace er navnet på programmet fra Lotus som skal gjøre det enklere å samarbeide i små grupper. Med dette programmet kan du lage "private rom" på web-serveren som gjør at arbeidsgruppen kan jobbe effektivt sammen direkte via en nettleser.

Lotus lanserer ny arbeidsplass
Publisert

Lotus er et av de få selskapene som har klart det kunststykke å mestre overgangen til åpne standarder når de selv var markedsleder på sin egen spesielle løsning. Lotus Notes var nemlig markedsleder på gruppevare via nettverk lenge før tilgangen på Internett åpnet for nye billige løsninger. Med introduksjonen av Domino, viste Lotus at selskapet ikke ville dø på grunn av Internett, og har siden tilpasset produktene (og prisene) for å være konkurransedyktige.

Nå kommer det produkter som skal gjøre hverdagen enklere for arbeidsgrupper på rekke og rad, og for litt siden ble programmet SameTime lansert. Dette er et program for sanntids kommunikasjon over nettet. Nå kommer QuickPlace, som er perfekt for arbeidsgrupper som ønsker å knytte bedre kontakt uavhengig av geogafi.

Lotus hevder at programmet er svært enkelt å bruke, og påstår at du kan opprette en ny arbeidsplass med alle nødvendige funksjoner på 5 minutter. Vi har enda ikke sett et eneste program som kan settes opp så fort, så dette må tas med en klype salt. Men at programmet er raskere å komme i gang med enne andre tilsvarende løsninger kan vi jo håpe på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer