Beeper

Lover iMessage til Android og Windows

Ny meldingsapp gjør det Apple ikke tillater.

SAMLER CHAT: Beeper er en ny app som samler 15 ulike chattetjenester. Foto: Beeper
SAMLER CHAT: Beeper er en ny app som samler 15 ulike chattetjenester. Foto: Beeper Vis mer
Publisert

Apples iMessage-tjeneste fungerer kun på Apples egne enheter, som iPhone/iPad og Mac. Skal iPhone-brukere sende meldinger til en Android-brukere, må de skje via sms eller andre tjenester.

En ulempe, synes mange, men Apple virker ikke interesserte i å åpne opp meldingstjenesten sin for andre plattformer, trolig av økonomiske årsaker.

Mange tjenester i ett

En ny app fra grunnleggeren av smartklokken Pebble tar sikte på å løse dette problemet. Beeper er en meldingsapp som kombinerer 15 chattetjenester i ett brukergrensesnitt.

Den fungerer med populære tjenester som WhatsApp, Signal, Telegram, Slack, Twitter, Discord, Instagram og Facebook Messenger, men mest interessant er støtten for iMessage, skriver The Verge.

Her er alle tjenestene Beeper støtter.
Her er alle tjenestene Beeper støtter. Vis mer

- Bruker litt lureri

Det er dog et par ulemper: Den ene er at du må betale ti dollar i måneden for å bruke Beeper.

Den andre er at appen «bruker litt lureri» for å få iMessage til å fungere på Android, Windows og Linux.

På sine nettsider forklarer Beeper hva det innebærer. Du må installere appen på en Mac som alltid er tilkoblet internett, og denne vil lage en slags bro fra Mac-en til Android-telefonen eller den andre enheten du ønsker å ha iMessage på. Samme tilnærming bruker AirMessage.

Har du ikke tilgang på en Mac, sier Beeper de vil sende brukeren en jailbreaket iPhone med Beeper-appen installert slik at denne kan fungere som en bro.

Så spørs det hva Apple synes om akkurat det, og hvor lenge det er til Beeper får en telefon fra selskapets advokater.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer