"Lovlig" Napster er lansert

Nesten et år etter at Roxio kjøpte rettighetene til Napster-navnet, lanserte selskapet i dag en musikktjeneste med det samme navnet.

"Lovlig" Napster er lansert
Publisert
Sist oppdatert

Roxio har lenge planlagt å bruke selskapets rettigheter til Napster-navnet i forbindelse med en ny musikktjeneste. Tjenesten gjøres tilgjengelig gjennom en spesielt utviklet klientprogramvare, kalt Napster 2.0.

Napster 2.0 tilbyr en halv million låter til enten 0,99 dollar per låt eller 9,95 dollar per album. I tillegg er det mulig å tegne månedsabonnement. Napster-klienten er også en musikkjukebox med oversiktlig presentasjon av MP3 og WMA-filer som du har liggende på harddisken, og den har også innebygd støtte for brenning av musikk-CDer. Vi har lastet ned og prøvd klienten, som minner mye om Apple iTunes, men den mangler muligheten til å rippe musikk-CDer. Du kan heller ikke gjøre søk i filene du alt har liggende på harddisken.

Du kan fritt laste ned og bruke Napster som musikkjukebox, samt søke og lytte til klipp fra butikken helt gratis, men skal du handle må du foreløpig ha et kreditkort som er registret på en amerikansk adresse. Som Napster Premium-medlem (koster 9,95 dollar pr måned) kan du dessuten streame all den musikken du skulle ønske i full lengde, samt få tilgang til diverse genre-relaterte nonstop musikkanaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer