Luksus for fingrene?

Bruker du bærbar som jobbmaskin? Kanskje du fortjener et bedre tastatur? Vi tester Logitech diNovo.

Publisert
Sist oppdatert

Bærbare PCer har mange fordeler, men de har alle et problem som er omtrent umulig å få gjort noe med: tastaturhøyden. Siden all "innmaten" i en bærbar sitter under og foran tastaturet vil dette alltid komme mer opp i høyden enn det som er behagelig.

Derfor er det nærliggende for de som skriver mye å skaffe seg et mer ergonomisk tastatur, gjerne med egne knapper til manøvrering og inntasting av tall.

Skal man kjøpe et grisebillig tastatur eller bruke penger på noe som både er behagelig og tar seg godt ut? Logitech henvender seg helt klart til den siste gruppen med sine diNovo tastaturer, som kommer i flere varianter.

diNovo for notebooks

Det viktigste med et tastatur er først og fremst utformingen, slik at man får en behagelig håndstilling. Materialet hendene hviler på skal ha en behagelig glatt overflate, uten at hendene blir varme og klistrer seg til flaten.

Følelsen i selve tastene er også viktig, man skal møte akkurat passe motstand og få følelsen av en terskel, slik at man merker tydelig når man har trykket tasten inn uten å måtte bunne tastene. Det skal også være omtrent lydløst og ha en behagelig overflate.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer