Lumi - din nye startside?

Følger med på hva du surfer på og gir deg innhold deretter.

Lumi følger med på hva du surfer på og anbefaler deg innhold deretter.
Lumi følger med på hva du surfer på og anbefaler deg innhold deretter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste par årene har det kommet flere tjenester og apper som tar sikte på å gi deg en slags totaloversikt over nettinnhold du sannsynligvis vil fatte interesse for.

Blant annet så vi på fem slike apper for iPad i fjor høst:Personlige nyheter på iPad

Lumi er nok en aktør hvis ambisjon er å gi deg personlige nyheter, ikke helt ulikt Genieo. Den fungerer ved at du installerer en nettleserutvidelse som får tillatelse til å følge med på det du surfer, og dermed kartlegge hva du er interessert i.

Resultatet blir en lang side full av skreddersydde nyheter basert på dine interesser. Øverst på sida har du også muligheten til å velge kategori, slik at du for eksempel bare kan få nyheter om mote eller teknologi.

Lumi gir forøvrig skeptikere muligheten til å slette alle data som er lagret om nettsurfingen, og dessuten lukke kontoen.

Les det senere med Pocket

Bokmerke sider

Du kan «stjerne» nettsider for å ta vare på dem til senere, enten via Lumi-forsiden, eller via en bookmarklet i nettleseren. Du velger selv om de stjernemerkede elementene skal være private (kun for deg), eller offentlig tilgjengelige. Litt av greia her er nemlig også at brukere kan følge hverandre og tipse om interessante artikler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer