Luxand Blink! - Logg på med ansiktet ditt

Nå kan du bruke webkameraet til noe fornuftig.

Luxand Blink! - Logg på med ansiktet ditt
Publisert
Sist oppdatert

Lange passord er slitsomme å huske, så hvorfor ikke få datamaskinen til å huske deg i stedet? Nå kan du bruke webkameraet på PC-en din til å utføre ansiktsgjenkjenning, og logge deg på Windows automatisk - uten at du behøver å gjøre annet enn å se inn i linsen. Resten går av seg selv.

Dette er mulig takket være det lille programmet Luxand Blink! Ved hjelp av avansert analyse av ansiktet ditt, koblet opp mot passordet du bruker for å logge deg på Windows, behøver du ikke lenger å bekymre deg over at du er fryktelig glemsk når det kommer til lange og sikre passord.

Slik fungerer det

Det første du blir bedt om å gjøre når du har installert programmet, er å sitte rett foran frontlinsa på webkameraet, og dreie hodet fra venstre til høyre. I løpet av få sekunder har programmet sørget for å ta en rekke bilder fra flere vinkler, og når jobben er gjort blir du bedt om å taste inn Windows-passordet ditt.

Ved neste pålogging vil webkameraet starte, og i det du setter deg foran PC-en vil Luxand Blink! sammenligne fjeset ditt med sin egen database, og logge deg på riktig konto. Programmet tar kun hensyn til ansiktsprofilen, hårfrisyren betyr ikke noe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer