Lyd over alt fra Creative

Musikkavhengige får nå enda flere muligheter til å lydlegge tilværelsen, i alle størrelser og formater. Creative har sluppet nyhetene ut av sekken, og noen har listet seg ut på egenhånd

Lyd over alt fra Creative
Publisert
Sist oppdatert

Sound Blaster Audigy 2 ZS

Creative Labs lanserer nå Sound Blaster Audigy 2 ZS, som er det første THX-sertifiserte 7.1 surround kortet. og beregnet på spill, musikk og underholdning.

Audigy 2 ZS støtter avspilling og opptak av 24-bit lyd med 108dB signal/støy. Det ståtter surround lyd opp til 7.1 og har støtte for EAX Advanced HD, Dolby Digital EX og DTS-ES for filmer og spill. THX konsollen som gir deg mulighet for nøyaktig kalibrering av lyden er helt nytt og unikt for denne lydkortserien. Advanced Resolution™ DVD Audio støtter avspilling av opp til 24-bit/192kHz i stereo eller 24-bit/96kHz i 5.1 og er dessuten kompatibel med for Windows Media 9. Det kommer også en Platinum Pro utgave med en ekstern i/o-enhet. Dette gir deg muligheten til å ta opp musikk med opp til seks kanaler samtidig i 24-bit/96kHz, den har også innbygget effektprosessor og sampler.

Av tilkoblingsmuligheter har den optisk og coaxial S/PDIF I/O, tre analoge inngående linjer (eller to linjer inn og en mikrofon). Videre har den MIDI inn/ut, hodetelefon, to FireWire koblinger i front og på baksiden, samt en mastervolumkontroll med mute-funksjon. Med dette systemet kan du koble det meste av musikkutstyr.FireWire portene gir mulighet for rask overføring til og fra eksterne digitale enheter som DV-kamera, harddisker og andre lagringsenheter. Det følger også med en trådløs fjernkontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer