Lyd over alt fra Creative

Musikkavhengige får nå enda flere muligheter til å lydlegge tilværelsen, i alle størrelser og formater. Creative har sluppet nyhetene ut av sekken, og noen har listet seg ut på egenhånd

Lyd over alt fra Creative
Publisert
Sist oppdatert

Sound Blaster Audigy 2 ZS

Creative Labs lanserer nå Sound Blaster Audigy 2 ZS, som er det første THX-sertifiserte 7.1 surround kortet. og beregnet på spill, musikk og underholdning.

Lyd over alt fra Creative

Audigy 2 ZS støtter avspilling og opptak av 24-bit lyd med 108dB signal/støy. Det ståtter surround lyd opp til 7.1 og har støtte for EAX Advanced HD, Dolby Digital EX og DTS-ES for filmer og spill. THX konsollen som gir deg mulighet for nøyaktig kalibrering av lyden er helt nytt og unikt for denne lydkortserien. Advanced Resolution™ DVD Audio støtter avspilling av opp til 24-bit/192kHz i stereo eller 24-bit/96kHz i 5.1 og er dessuten kompatibel med for Windows Media 9.


Det kommer også en Platinum Pro utgave med en ekstern i/o-enhet. Dette gir deg muligheten til å ta opp musikk med opp til seks kanaler samtidig i 24-bit/96kHz, den har også innbygget effektprosessor og sampler.

Av tilkoblingsmuligheter har den optisk og coaxial S/PDIF I/O, tre analoge inngående linjer (eller to linjer inn og en mikrofon). Videre har den MIDI inn/ut, hodetelefon, to FireWire koblinger i front og på baksiden, samt en mastervolumkontroll med mute-funksjon. Med dette systemet kan du koble det meste av musikkutstyr.

FireWire portene gir mulighet for rask overføring til og fra eksterne digitale enheter som DV-kamera, harddisker og andre lagringsenheter. Det følger også med en trådløs fjernkontroll.

Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS vil være i forretningene fra 17. september, og ha en veiledende utsalgspris på 1 399 kroner

Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro kommer i forretningene i midten av oktober, og vil ha en veiledende utsalgspris på 2 599 kroner.

MuVo NX

Lyd over alt fra Creative


Dette er en ny MP3-spiller som er en videreutvikling av MuVo-teknologien. MuVo NX har et bakgrunnsbelyst LCD display som forenkler både navigasjonen og opptaksprosessen. Den har også fått en ny M-PORT sørger for direkte tilkobling til høyttalere.

Minnepluggen på 128MB er løs, du plugger den rett inn i PCens USB port og den dukker opp om en ekstern harddisk. Dermed er det bare å dra musikkfilene du vil ha over på brikken pog det er plass til ca 60 sanger i WMA- eller 30 sanger i MP3 format. I tillegg kan du også overføre datafiler. MuVo NX bruker ett AAA batteri som gir spilletid på opp til 11 timer.

MuVo NX har både fått nye egenskaper og tilkoblingsmuligheter. Den bakgrunnsbelyste LCD skjermen brukes sammen med et skrollehjul, hvor du navigerer deg rundt i menyene. ID3 tagen viser sangnummer, spilletid, play mode og EQ innstilling. Skjermen kan til og med stilles inn for å passe både for både høyre- og venstrehendte!

Lyd over alt fra Creative


Det følger også med en håndleddsrem. som holde på MuVo NX når du f.eks. er ute og jogger. I tillegg har den en innbygget mikrofon som gjør at den kan brukes som en diktafon med opp til 8 timers opptaksmulighet.

MuVo NX er Creatives første MP3 spiller med M-PORT™. Du plugger spilleren rett inn i fjernkontrollen til et kompatibelt Creative høyttalersystem og får streamet musikk uten å måtte bruke kabler.

Creative MuVo NX er allerede på vei ut i forretningene, og har en veiledende utsalgspris på kr. 1.399.-

MuVo2

Lyd over alt fra Creative


MuVo2 er en helt ny spiller, som er basert på en mikro-harddisk på 1,5 GB. Dette gir plass til opptil 25 timer MP3 eller 850 låter i WMA, eller en ganske stor samling filer, f.eks. digitale bilder.

Den har display og enkel manøvrering og oppladbart løst LiIon batteri med en kapasitet på 10 timers kontinuerlig spilletid.

Kapasiteten krever at overføringshastigheten er høy, og dette sørger HiSpeed USB 2.0 for.

Programvaren MediaSource sørger for konvertering, sortering og arikivering av musikken.

Prisen er ventet å ligge på 2 695 kroner og den vil være tilgjengelig i slutten av september.

I-Trigue L3450 og I-Trigue L3500

Lyd over alt fra Creative


Creative lanserer også to nye 2.1 designhøytalere i I-Trigue familen, I-Trigue L3450 og I-Trigue L3500. De leveres med doble forsterkere, titan mikrodrivere og ”Lateral Firing Transducers” for optimal spredning av lyden.

I tillegg til moderne stil har disse systemene flere smarte funksjoner. Kontrollboksen har både AUX-inngang til f.eks. miniDisc og javk til stereo hodetelefoner i tillegg til kontroll for volum og bass. Den har også Creatives nye M-PORT, hvor du kan plugge inn en Creative MuVo NX.

Creative I-Trigue L3450 kommer i forretningene fra begynnelsen av september, og har en veiledende utsalgspris på 1 599 kroner

Creative I-Trigue L3500 er klar i begynnelsen av september, til 1 499 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer