Lyden skurrer!

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Har hatt en del problemer med lyden her i det siste. Når PC-en jobber litt ekstra mye, eks. hvis jeg er på MSN, eller når spill laster, spraker og skurrer lyden en del. Dette er veldig irriterende, og det har ikke vært slik før. Kjedelig å høre på musikk mens jeg sitter på MSN nå, for det bare skurrer og spraker, uansett om jeg har musikk på eller ikke. Sliter også med det samme problemet når jeg ser videoer på YouTube. Så lenge videoene fortsatt laster, skurrer og spraker det. Når de er ferdige å laste, tar skurringen slutt.

Det skal da ikke være slik at når PC-en arbeider, så spraker det i høyttalerne… Og det er ikke høyttalerne det er noe i veien med, har prøvd med headset også, og opplever det samme problemet. Har Logitech Z-5500 5.1-anlegg, og lydkortet er et Creative Audigy 2 ZS.

Vet du hvordan jeg kan få ordnet opp i dette? Har ikke installert noen nye drivere nå i det siste, så tror ikke det er det som er problemet. Men installerte et nytt spill for noen dager siden, og det var da problemene begynte å dukke opp. Kan det være noen sammenheng? Syns bare det er rart hvis et spill skal klare å herpe lyden så mye ;-)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer