Lydløs PC når du slår den på

En av de kjipeste PC-tabbene er historie med Auto Mute.

Det er lett å være uheldig med PC-høyttalerne. Dette programmet redder deg. Foto: colourbox.com
Det er lett å være uheldig med PC-høyttalerne. Dette programmet redder deg. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å spille høy musikk på PC-høyttaleren når du slettes ikke mente det, er noe av det mer pinlige du kan oppleve når du bruker en PC (selvsagt ikke helt på høyde med mangelfulle NSFW-advarsler i åpent kontorlandskap, men dog).

Og det kan skje lettere enn du tror. Sitter du på toget på vei til jobb med laptopen på fanget og hodetelefonene på ørene, er det fort gjort å klappe igjen lokket uten å ha stoppet musikkavspillingen når stasjonsnavnet ditt plutselig ropes opp på høyttaleren. Når du så ankommer jobben og skal rigge deg opp igjen, åpner du lokket, og ut av høyttalerne strømmer Lady Gagas siste smash hit.

Du hiver deg over mute-knappen, men ser plutselig at du er nødt til å logge deg på maskinen for å få kontroll over den. Stresset som du er får du ikke passordet riktig før tredje gangen. Halvparten av kollegaene ler og resten skuer stygt bort på deg. I kantina senere på dagen hører du noen mumle noe om den fjortis-låta, vettu når du går forbi.

Kjenner du deg igjen?

Ikke?

Okay, kanskje disse kan funke, da:Slik unngår du Powerpoint-tabbenSlik unngår du minnepluggtabben

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer