Lydproblemer

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg lurer på en ting; jeg har en Elitegroup G551 (tror jeg) m1400/40/512. På denne har jeg to partisjoner, med hver sitt XP OS. Dette fordi jeg bl.a. bruker maskinen til lydopptak og softsynther, og derfor ønsker å ha en egen partisjon til dette.

Jeg har et Echo Indigo i/o PCMCIA-lydkort, og jeg har dårlig erfaring med interne og eksterne lydkort samtidig. Derfor har jeg ikke installert det interne lydkortet på musikkpartisjonen. Problemet er at softsynthene mine hakker (på ASIO-driverne)!

Partisjonen formatert, og lagt inn OS på nytt, med samme problem. Jeg har prøvd tre forskjellige lydkort, både FW, USB og PCMCIA, og alle hakker "på samme måte (3 "pops" kommer etter hverandre nå og da)". Jeg har derfor en teori om at det er noe annet som ligger i veien, f.eks. skjermkortet. Kan dette være tilfelle?

Jeg har prøvd forskjellige buffer/latency-settinger, det er ikke her problemet ligger. Kan problemet være RAM-relatert? F.eks. B4 fra native instruments er veldig lite krevende, kjenner folk som bruker den med 128 mb ram, så noe er galt. Noen tips?

MVHSigurd

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer