Lydsignal fra TV kortet

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg har en barebone maskin (Shuttle SN41G2V2) Har satt i et PCTV Pinnacle Rave. Pinnacle kortet har en minijack ut, mens hovedkortet ikke har linje inn, bare spdif inn og mic inn.

Det jeg lurer på er om det finnes mulighet for å sende lyd fra line out til spidf inn ? Eller om det finnes andre løsninger på å få lyden fra tv kortet inn på lydkortet uten å bruke mic inn (Noe jeg heller ikke får til på min fedora 2 box)Håper Dere kan hjelpe. Med vennlig hilsen,

Frode

Datadoktoren svarer

Hei

På vår Shuttle er det en linje inn på fronten (den blå kontakten), og etter det vi kan se på Shuttle sine websider, har modellen du har også 3 minijack’er på forsiden: Linje inn, mic inn og hodelefon/linje ut.

Alternativt kan du lage en overgang fra minijack til CD-kontakten på hovedkortet. Det krever at du har tilgang til loddebolt og tilhørende verktøy for finlodding, samt en kabel med minijack og en kabel til interne kontakter som kan "slaktes" og loddes sammen.

SPDI/F inn på hovedkortet kan du glemme. Hvis du da ikke vil kjøpe en separat konverter, disse koster langt mer enn TV-kortet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer