TEST: Sony Playstation 5

Lynrask, diger og helt vanvittig herlig

… og vi rett og slett elsker håndkontrollen.

LANGT FRA DISKRET: PlayStation 5 er voksen av størrelse og har et design som virkelig skiller seg fra de andre konsollene. Foto: Pål Joakim Pollen
LANGT FRA DISKRET: PlayStation 5 er voksen av størrelse og har et design som virkelig skiller seg fra de andre konsollene. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. november lanseres PlayStation 5 i Norge, en lansering som nok ikke kommer til å gå helt som smurt med tanke på tilgjengelighet.

Forhåndsbestillingene har vært ekstremt mange, og store butikker som Komplett og Elkjøp har informert flere av sine kunder om at de ikke vil få konsollen sin ved lansering, til tross for at de forhåndsbestilte den uker og måneder i forveien.

På toppen av det hele har Sony anmodet ikke å selge PlayStation 5 i fysiske butikker på denne siden av nyttår, som et smittevernstiltak for å unngå trengsel. Uten den pågående pandemien ville man nok ha sett køer danne seg både her og der allerede kvelden før.

Skal du få tak i denne på lanseringsdagen, bør du med andre ord tråle nettbutikker i håp om å kapre ett av de sannsynligvis alt for få eksemplarene som finnes, og som ikke er forhåndssolgt. Kanskje allerede fra midnatt.

Vi fikk et anmeldereksemplar av PlayStation 5 fra Sony allerede for noen uker siden. Hvordan opplevelsen er når du pakker den opp, kan du se i videoen under:

To versjoner

PlayStation 5 (heretter PS5) er for ordens skyld tilgjengelig i to varianter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer