Lynrask skanner fra Canon

Denne nye skanneren er over dobbelt så rask som tidligere modeller, og støtter også skanning av film.

Lynrask skanner fra Canon
Publisert
Sist oppdatert

Skannere har både blitt mer brukervennlige og gir langt bedre bildekvalitet enn tidligere. Brukervennligheten skyldes i stor grad USB-grensesnittet, og enkel programvare og fleksible drivere.

Men hastigheten har ikke vist noen imponerende utvikling, noe som i stor grad skyldes USB-grensesnittet. USB 1.1 har vært og er fremdeles en flaskehals for alle typer periferienheter som sender mye data.

Men USB HiSpeed 2.0 har allerede eksistert en stund, men ingen rimelige skannere har tatt dette i bruk. Inntil Canon CanoScan 3200F som lanseres nå.

Dobbelt så rask

Canon påstår at dette er den raskeste skanneren i denne klassen, og den leverer A4 i farger med 600 dpi på bare 15 sekunder. Dette tar typisk dobbelt så lang tid på forgjengeren fra Canonog .

I tillegg har CanoScan 3200F en innebygd filmadapter, som lar deg skanne lysbilder i ramme eller negativer.

Lokket er også opphengt i en spesiell mekanisme, som gjør at det ligger flatt selv om du skanner fra bøker.Den har en oppløsning på 1200 x 2400 dpi og 48 bits fargedybde.

Smart programvare

Det følger med flere programmer som både gjør selve skanningen enklere og som gir deg mange muligheter for videre bearbeiding av det du har skannet inn. Multifotomodus gjør at du kan legge flere bilder på glassplaten i skanneren, og hvert bilde blir lagret i egen fil, samtidlig som det rettes opp. ScanGear CD-driveren gir deg også muligheten for å redusere støv og riper samt gjenopprette fargebalanse og redusere kornighet i bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer