Lysende fremtid for XBox

Los Angeles (DinSide Data): Det rådet hallelujastemning på Microsofts pressekonferanse to dager før E3-messen åpner dørene. Halo 2, Doom III og oppgradering av Xbox Live er stikkordene.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om E3 egentlig ikke åpner dørene før 14. mai, har pressekorpset allerede fått innsyn i mye spennende. Microsoft inviterte oss til en stor konferanse i sentrum av Los Angeles, og et entusiastisk publikum jublet for kommende stortitler.

Det hele startet med en kort video av Doom III. Du leste riktig, id softwares mesterverk er definitivt på vei til den grønne boksen, og ut fra filmklippet virket det som om grafikken ikke står tilbake for PC-versjonen. Det var hektisk, brutalt og intenst, og våre forventninger til spillet er skrudd flere hakk opp.

Etter Doom III kom nyhetene på rekke og rad. De tidligere Nintendo-favorittene Rare kommer med tre XBox-spill: Grabbed by the Ghoulies, Conker: Live and Uncut og Kameo: Elements of Power. LucasArts utvikler et nytt, eksklusivt Star Wars-spill: Republic Commando, selv om de ikke avslørte noe om innholdet. Vi fikk se klipp fra Project Gotham Racing 2 og Amped 2, og begge disse spillene støtter XBox Live-tjenesten. Namco jobber med et eksklusivt førstepersonsspill kalt Breakdown, som virket som en slags Resident Evil på steroider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer